Akuten

God morgon på er!
Igår var dagen fullspäckad med jobb och annat. Dock slutade inte dagen som jag tänkt, fick åka hem snabbt från jobbet då Y var påväg till akuten med Milian. Han hade varit ledsen konstant från förskolan, somnade i hans famn hela tiden och vaknade upp av gråt. Han hade lite feber och när jag tryckte på hans mage blev han riktigt ledsen. Vi satt på akuten i över två h men ändå inte kom in, folk blev riktigt sura då kösystemet inte fungerade. Var personer som hade fått tid vid 20.00 men fortfarande inte hade kommit in, självklart går viktigare fall före. Men i detta läget var det många med samma symtom som fick gå före osv. Sist gång hade de glömt av oss. Så vi åkte hem. Milian somnade i famnen och vi tänkte det är bättre att han så får sova hemma.
Natten var väldigt vaken, haha. En stor kopp kaffe står och väntar på mig. Det gör så ont i en när man inte vet vad felet är, kanske är det för han ätit penicillinet och slutade för en vecka sedan. Magen är i obalans?! Jag vet inte. Men bättre idag, lite feber och trött. Tur det är fredag och Y är ledig helgen. Dessa sjukdomar asså! 😕

Idag väntas jobb för min del, så ska försöka samla energi inför det. Äta lite pepparkakor, då det är pepparkakans dag, mums!

Gillar

Kommentarer