Beemoo Simple Travel Black

Inför resan köpte vi en sulky för att vi skulle kunna lätt hantera en vagn. Vi skaffade oss en Beemoo, jag tyckte den skulle uppfylla våra behov och perfekt att ha med på utflykter här hemma.

Bilderna är lånade från Jollyroom.Vad tyckte vi?
Vi är nöjda. Den uppfyllde våra krav och gick lätt. Stränderna var det svårt att köra, men det hade vi räknat med sjävlklart. Så där bärde vi den. Sjukt lätt, så var inte några problem för varken mig eller Ylber att bära.
Att packa ihop den vid utflyker var lätt, två haspar man lyfter upp så viks den ihop. Dem trycker man ned till låst läge vid uppfällning.
Just på denna fanns det inget viloläge, men sitsen satt bra så Milian somnade gott ändå. Vi hade hans snutte för att stötta huvudet lite.

Mindre bra var solskyddet, svårt att veckla ut helt. Det ville gärna dra ihop sig. Samt förvaringen under vagnen, var väldigt svårt att komma åt och lägga saker i, men det gick bra med Milians strandleksaker.


Såhär sov han i vagnen, den sista ser han lite hopsjunken ut i men det var han inte om ni kollar övre bilden. Han är fortfarande lite liten för att nå ned till fotstödet, men det gick bra ändå. Han älskade att dingla med benen, haha.


Just nu har Jollyroom kampanj, så ni sparar 300kr!! Ni finner vagnen här.


Gillar

Kommentarer