Christmas day

God morgon härliga måndag!
Här har vi knappt sovit något alls då lilleman hostat konstant, stackars hjärtat. Så idag ska jag ringa och kräva en tid på vårdcentralen så de får ta prov. Konstant hosta med feber flera gånger om i över två månader. Så måste få bekräftat att det inte är något annat.

Igår började vi julpynta lite på jobbet, och fick julkänsla deluxe. Så körde på röda läppar på jobbet. Idag ska jag verkligen köra julstämning. Plocka upp alla saker vi har i förrådet nere och se vad som behövs kompletteras. Tror även julgranen kommer upp idag, då vi kör på mörkgrå plastgran. Är inte helt hundra på att huliganen kommer låta den vara så vi kör på säkert kort med plast 😆. Kommer bli spännande, kanske det räcker med att flytta upp kulorna så han inte når dem.

Jag jobbar hela helgen igen så då är allt fixat inför första advent utan stress. Mamma kommer även ned i morgon och då blir det inhandling av det som fattas till julpyntet. Tror även något gott julgodis lär bakas denna vecka, och ni kommer få all recept som jag kommer göra nu under julen. Vet att de uppskattas! 💗

Hoppas ni får en helt underbar början på denna vecka!

Gillar

Kommentarer