En tanke - tusen känslor

Vem är jag?
I dagens samhälle lever många för andra. Vi lägger våra största intressen i andras liv och hur dem lever. Vi har stor koll i vad du gör på dagarna, vad du äter, vad du har på dig, vad du köper och vad du anser är rätt och fel. Dina värderingar bildar våra, våra värderingar som vi tror du har. Som ska vara rätt, eller i alla fall bra. Detta kan vi få ut av bara en aktiv social mediekanal. En bild och en mening. Som sedan uppfattas av så många andra. Så många människor med så många uppfattningar. Olika uppfattningar av en mening. Vilken av dem är rätt? Beror på vem du frågar. 
Medan jag har fullt upp med att följa ditt liv, rullar mitt på. Men är det mitt liv? Eller ditt? Lever jag mitt liv som jag vill, eller som världen anser jag borde leva det? 
Allt för många mår dåligt idag av känslan att inte passa in, men passa in vart? Var är den rätta platsen? Den rätta platsen för dig är kanske inte samma plats som för mig. Människan har blivit så upptagen. Man är upptagen av att önska sig mer, att vara någon annanstans, ha något annat, må något annat. Medan livet rullar på....
Jag har fått dig att läsa hit, och ditt liv rullar fortfarande på. Vad gör du just nu? Trivs du med det? Fortsätt då. Men jag vill att oavsett vad som sägs, vad som görs och vad som förväntas av dig. Gör inget som du inte vill, gör inget som du inte mår bra av. För vem tjänar på det? Ingen... Personen som du försöker efterlikna ser inte din strävan ändå, så varför vara någon du inte är. 
Så vem är du? 
Sträva efter dina mål, dina känslor och dina värderingar. Då kommer du långt, längre än nånsin. 

En bild är bara en bild. 

Gillar

Kommentarer