God morgon!

Denna natt har inte varit rolig, Milian har inte sovit bra alls. Somna bara vid bröstet, men gnydde ändå konstant hela natten. Tre blöjbyten och konstant ammande gör att han kommer ha en mamma idag som är väldigt trött. Vi är redan vakna för jag palla inte ligga kvar mer i sängen, så nu sitter jag i soffan med täcket och Milian i babysittern framför. Han är jättepigg och glad den lilla busungen, haha.

I dag vet jag inte alls vad som händer, men jag känner mig inte alls pigg så ska försöka vila så mycket det går. Det regnar ute så vädret är på min sida. En regnjacka är något jag måste investera i snarast. Det blir många promenader ute varje dag med tanke på Enzo, och man måste ut oavsett väder. Det gör mig absolut inget, men jag måste ha en bra jacka så jag inte blir blöt, med luva. För pallar inte praply samtidigt som jag ska hålla i både en vagn och hund.

I morgon väntas återbesök hos min barnmorska. Det är ett sådant besök man måste göra efter en förlossning, så att allt har läkt osv. Jag ska även göra cellprov, då jag fick kallelse när jag var gravid, och då får man inte göra det. Så i morgon gäller det. Ska bli så roligt att träffa min BM igen, och att hon ska få träffa Milian. Jag har varit så himla nöjd med henne, och ska göra allt för att få henne vid nästa barn. Hon har alltid lyssnat på mig, och jag har känt att hon fanns där för mig. Fast jag hade en väldigt "lätt" graviditet, eller snarare rätt så smärtfri, så såg hon till mina behov och känslor.

(Glöm inte klicka på det lilla hjärtat i högra hörnet, eller lämna en kommentar. Det är roligt med lite respons, då blir jag glad!)
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer