H O M E

Igår fick vi äntligen komma hem, vid 12 hade vi kommit innanför dörrarna här hemma. Milian sov så Enzo var den som fick hälsa först på bebis. 

Men Milian och bebis första möte gick bättre än vi trodde, skriver mer om det längre fram. Har inte så mycket tid just nu för är ensam med barnen kan man säga, eller mamma är här. 
Jag var otroligt lättad när vi äntligen fick åka hem för Y skulle åka iväg till Umeå på tisdagskvällen, så vi ville gärna hem innan han skulle åka. Nu hann vi få fyra timmar tillsammans innan han drog, han kommer tillbaka på fredag kväll. Så de tre första nätterna vi spenderar hemma är jag själv med dom. Eller mamma sov här inatt för att hjälpa mig, vilket var tur. Inte mycket sömn alls då mjölken runnit till och bebis fick lite ont i magen då den började arbeta. Blöjbyte deluxe och mycket småskrikande, mitt i det vaknade Milian då han inte alls är van med ljuden än. Han ville ha min uppmärksamhet och det var svårt då även bebis behövde den, så tillslut, vid 05 kunde mamma få Milian att sova. 07 vaknade han igen så kanske tre h max i sömn kunde jag skrapa ihop idag, men ändå är jag glad, jag är hemma i min säng! Underbart. Sen att jag fick feber och kraftigt ömmande bröst glömmer vi just nu 😆
Min kropp är inne i någon fas så fast jag inte sovit nästan alls på fyra dygn fungerar den bra, men mammas, stackarn var så trött. Så hon sover i min säng nu med bebis för att ta igen lite ;). Jag och Milian myser i soffan och bara är, tror det kan vara viktigt för han. Mammas älskling❤️
Så hoppas ni har överseende med uppdateringen här då att komma in i rutiner blir svårt. Vi längtar till helgen och efter pappa, då kan vi börja om som familj, en familj på fem.

En stolt pappa som hade ont i hjärtat att lämna oss, men snart är vi samlade igen ❤️

Gillar

Kommentarer