JV Marketing & Skönhet&Utveckling - Skönhetsevent

Jag och Petra samåkte till Göteborg igår, och var riktigt kul att lära känna henne. Jag älskar att träffa nya människor så detta var ett ypperligt tillfälle. Hon är verkligen supergo tjej. Vi mötte upp de andra på Scandic Rubinen mitt på Avenyn. Jag som inte hade träffat någon utav dessa tjejer innan blev riktigt posetivt överraskad. Tänk att alla kan vara så himla välkomnande och underbara. Hoppas innerligt vi träffas snart igen!

Vi blev välkomna med ett gott alkoholfritt bubbel och ett massivt fruktfat, mums. Jennifer och Jennifer, som driver JVMarketing tillsammans med Amanda på SkönhetochUtveckling berättade vad vi skulle göra under kvällen. Vi fick göra en ansiktsbehandling var, vilken lyx! Under tiden man väntade minglade vi runt, målade naglarna och testade allt smink som fanns. Jag kan starkt rekomendera hennes produkter, det är bara att gå in på hennes instagram (skonhetochutveckling) eller hemsida för kontakt.

Ansiktsbehandlingen heter Zeitgard och är ett rengöringssystem i två steg.
Steg 1 är en effektiv och långvarig Antiage behandling som slätar ut huden via en massagefunktion.
Steg 2 minskar rynkor och gör att huden verkar yngre.

De hade även en tävling där de lottade ut otroliga priser. Det jag vann är jag galet nöjd över, ett par örhängen från Willhelmina Crystals. Jag kommer att lägga upp allt ifrån goodiebags och dessa örhängen i ett annat inlägg. Så håll utkik.

Tjejerna hade verkligen lyckats, och jag är otroligt glad över att fått vara en del av det. T A C K!Goodiebags
Vinstbordet, så fruktansvärt mycket fint!!
Alla foton här över är tagna av duktiga Louise, in och kika på hennes sida. En duktig fotograf!

Gillar

Kommentarer