Midsommar 2016

Förra midsommar är svårslagen för oss då det var den dagen kl 23.30 som vi åkte in till BB och stannade där tills Milian kom till världen. Denna midsommar var hans första och vi är så nöjda.

Vi möttes upp efter lunch och packade in sakerna i bilarna, drog ut till en stuga som vi skulle spendera natten i. Vädret var uppehåll, inget regn och det höll sig så. Vi hade köpt massor med gott att grilla, oxfile, lamm, kyckling och massa mer. I två dagar har vi ätit så mycket att jag säkerligen gått upp några kilon ;) Vi hade det helt perfekt och mysigt.
Dock på kvällen började vi märka att Milian blev förkyld, så efter mycket kämpande sätte jag mig i bilen med han 02.30 0ch åkte hem. Jag tyckte så synd om honom, då vi inte hade varken alvedon eller näsdroppar med oss. Blev någon h sömn den natten och åkte tillbaka vid 09 på morgonen dagen där på. Ingen hade knappt märkt att jag varit borta, haha.
Milian har bara blivit värre så även denna natt var inte mycket sömn, men han äter som tur är. Försöker få i han mycket vätska med.


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229