Regnet öser ned

God morgon fredag! Regnet öser ned så min fredagsfeeling är väldigt mysig och jag vill bara vara inne hela dagen, med täcke framför tvn. Tyvärr går ju inte det, men en mystämning kan vi allt ordna. 
Igår hände en sak med Milian så det gjorde ont i hjärtat. Han kröp, vilket han då kan komma upp i en ordentlig fart. Han jagade enzo på sitt rum men på något sätt hängde inte ena armen med och han kom med huvudet rakt ned i mattan. När jag lyfte upp honom rann det blod från munnen. Det var bloddroppar från hans rum till toan, ush fyfan. Det slutade inte förens en halvtimme efter, men han var inte ledsen. Det var blod överallt. På hela min tröja, ansikte, hans kropp och ansikte. Golvet, ja överallt. Tillslut såg vi att han hade spräckt läppen uppe samt lite mellan mittentänderna uppe. Mitt mammahjärta gjorde så ont, av att han kröp. Åh😢 är nog tyvärr dags att vänja sig lite, det lär ju inte bli sista gången. Natten har inte alls varit bra, han hade säkert lite ont i munnen. Så 05.30 var vi uppe men han är glad och verkar inte ha ont nu. 
Idag blir det lugnt, vädret vill inget annat typ. Haha. Kanske handla något gott tills ikväll, jag får se. Vad blir det hos er denna fredag? 😊

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229