Timberland

Sedan Milian varit liten har han haft plagg från Timberland, mest tack vare hans fadder Mirlinda, och vi älskar dem. Kvalitet och hållbart. Det har märks efter mångfalden tvättar på vissa plagg och även de som inte är använda mycket.
Skorna är grymma, dem har han kunnat haft hela vintern utan att frysa eller blivit blöt. Tro mig ni som inte känner oss, Milian är inte någon stilla grabb direkt. Haha.

Jag rekommenderar dem starkt till alla, allt från skor till jackor. Snygga är dem ju med 😍

  • Milian
  • 579 visningar
  • Nära Uddevalla

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Milian 18 månader

Skriv inläggstext 

Tänk att denna älskade lilla skitunge blir 18 månader idag, ett och ett halvt år! 
Som han har visat mig vad riktig kärlek är och gett mig en handfull hela nätter med sömn sen han kom, haha. Men kärleken till ens barn övervinner allt, alla sömnlösa nätter och trötta ögon. 
Jag älskar dig lilla hjärtat ❤️


BVC var vi på idag innan dagis och jobb, vaccination stod på agendan. Han mättes till 84,5 cm och 13,4kg tung! Allt var tipptopp och han växer som han ska. Sista gången de mätte huvudomfång med, kommer dock inte ihåg det. Sen skulle vaccinationen komma, var lite nojig över att han redan var trött så han skulle säkerligen bli jätteledsen. Men han sa inte ett ljud, även bm blev förvånad. Haha. Då växte mammahjärtat! ❤️

  • Milian
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer