Tul

Idag var jag på tillväxtultraljud på morgonen, nervös som attans satt jag där i väntrummet. Väl inne försvann nervositeten och allt såg faktiskt bra ut, en bebis på ca 3 kg, så helt okej. Den ligger väldigt långt in bara så sfmått blir svårt att mäta då. Kändes himla bra och att man såg det lilla hjärtat slå❤️ det var magens omkrets som låg lite minus,men det var absolut inget problem. 

Sen frågade jag ju självklart om kön. Hon kollade underifrån och även jag såg något som liknade en pung, så det är en kille vi väntar. En lillebror med betoning på LILLE. Men hur vi än kollade såg vi ingen snopp, varken jag eller barnmorskan. Så börjar nästan tro att jag kommer föda en kille utan snopp, då ingen har sett den, haha! Jag tycker det är himla konstigt att man kan se en pung men ingen snopp, men den göms väl ordentligt 😅Så nu får vi utgå att det är en kille i magen och börja fundera på namn.. det svåraste av allt! 


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Milian 18 månader

Skriv inläggstext 

Tänk att denna älskade lilla skitunge blir 18 månader idag, ett och ett halvt år! 
Som han har visat mig vad riktig kärlek är och gett mig en handfull hela nätter med sömn sen han kom, haha. Men kärleken till ens barn övervinner allt, alla sömnlösa nätter och trötta ögon. 
Jag älskar dig lilla hjärtat ❤️


BVC var vi på idag innan dagis och jobb, vaccination stod på agendan. Han mättes till 84,5 cm och 13,4kg tung! Allt var tipptopp och han växer som han ska. Sista gången de mätte huvudomfång med, kommer dock inte ihåg det. Sen skulle vaccinationen komma, var lite nojig över att han redan var trött så han skulle säkerligen bli jätteledsen. Men han sa inte ett ljud, även bm blev förvånad. Haha. Då växte mammahjärtat! ❤️

  • Milian
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer