Vecka 35 (34+0)

Barnet, är nu 44cm långt och i slutet av veckan väger det ungefär 2,5kg. Det centrala nervsystemet är strax färdigutvecklat, likväl matsmältningsapparaten. 


Mamma, kan gå upp ca 500g i veckan nu och 300g av dem går direkt till babyn. Man kan nu börja samla på sig vätska i kroppen och kan då öka mer i vikt. Halsbränna är vanligt och att hitta en skön ställning i sängen att sova i är otroligt svårt. Det är nu dags att skriva förlossningsbrev tillsammans med barnmorskan. 
41 dagar kvar, 85,4% är avklarat. 
Känns helt sjukt att det är så nära tills jag blir tvåbarnsmamma. Men helt ärligt, tiden går mycket saktare nu. Bara för jag är oroligt nyfiken på vem som gömmer sig där inne, tjej eller kille. Jag kan inte hjälpa det men det gör mig galen, jag vill veta...
70,0 kg stod vågen på idag, +7kg. Så nu börjar det gå uppåt. Känns bra för då vet jag att bebis växer. Jag var hos BM en extra gång idag för att kolla så SF måttet har ökat då jag redan ligger i underkant. 31 mätte hon måttet till så det hade ju ökat iaf men fortfarande under. Vi ska träffas som planerat nästa vecka och får då se om det ökat mer eller om det blir ett tillväxtultraljud. Bebis är fixerad nu😃 det var aldrig Milian så var något nytt för mig. 
Bebis rör sig otroligt mycket och sparkar ordentligt, men inte så det gör ont än. Även det olika om man jämför med Milian. Jag börjar tycka det är tufft på jobbet ibland, mycket förvärkar. Vill dock kämpa på, totalt 8 dagar kvar. Men barnmorskan var så snäll och påminde om att jag absolut skulle få en sjukskrivning om jag behövde. Men jag ska köra på!! Vet att jag kommer sakna jobbet sen så får vila efter 😆

Gillar

Kommentarer